Política de privacitat

Responsable: GTR7 CATALUNYA, SLU

Finalitat: gestió de les sol·licituds d’informació a través del lloc web amb la finalitat de prestar-vos serveis professionals de reparació de canonades i així facilitar-vos informació sobre el que sol·liciteu.

Legitimació: la legitimació es basa en el consentiment que ens atorgueu en clicar el botó Accepto la política de protecció de dades.
Destinataris: les vostres dades no se cediran a ningú, excepte en cas d’obligació legal.
Drets: podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les vostres dades personals a l’adreça de correu electrònic: contactgtr7@gmail.com

Política de cookies

Per al funcionament correcte de www.gtr7.net, utilitzem galetes de navegació al vostre dispositiu. Una galeta és un petit fitxer de text que el lloc web diposita en el vostre ordinador o mòbil durant un període de temps determinat. Aquesta galeta recorda que ens heu visitat darrerament i no repeteix el missatge de consentiment cada cop que es navega de pàgina a pàgina.

Les galetes permeten que el lloc web reconegui com heu navegat, quin contingut us ha interessat o quines preferències heu mostrat en la vostra visita, com ara l’inici de sessió o bé l’idioma de navegació, entre d’altres. Les galetes no recullen en cap cas dades de caràcter personal, són totalment anònimes i les dades que www.gtr7.net obté a través de Google Analytics tenen l’adreça IP encriptada. Aquestes dades ens permeten rebre informació sobre els nostres usuaris, que després podem utilitzar per poder crear una millor experiència de navegació i per millorar les funcionalitats del lloc web.

Com a usuari, sempre podeu configurar el navegador perquè informi de la presència de galetes o bé podeu configurar-lo manualment perquè no les admeti, ja que aquesta acció no impedirà que pugueu accedir a la informació del lloc web.

Avís legal

Les dades del propietari del lloc web són els següents:
Nom: GTR7 CATALUNYA, SLU
Número de registre tributari: L-715126-K
Adreça física: Avinguda Príncep Benlloch, 26-30, 2n – AD500 Andorra la Vella – ANDORRA
Adreça de correu electrònic: contactgtr7@gmail.com
Telèfon de contacte: +376 819 590